Registracija delovnega časa G-Rega - Terminal Regis PRESTIGE
Regis PRESTIGE - vse kar ste si kdaj želeli imeti od sistema za registracijo delovnega časa - inteligentni terminal in dovršen dizajn

V mesecu januarju 2008 je prišel na naše tržišče nov terminal za registracijo delovnega časa z imenom Regis PRESTIGE.
Osnova terminala je panelni PC računalnik z zaslonom občutljivim na dotik, vgrajenim čitalcem kartic (lahko tudi dodatnim zunanjim) in 384 MB (nadgradljivo) prostega spomina za bazo podatkov.
Njegov naslednik je terminal Regis PRESTIGE ATOM, ki ima malenkost manjši enkran, a se ponaša s spletno kamero in LED osvetlitvijo zaslona.

 • Regis PRESTIGE je terminal, ki ga boste želeli namestiti na vidno mesto in ga pokazati ostalim. 8,4 palce velik grafični osvetljen zaslon občutljiv na dotik, Vam bo ob vsakem času lahko pokazal stanje v Vašem podjetju.
 • Regis PRESTIGE ima naložen program, ki je plod lastnega znanja in razvoja. Seveda se lahko program prilagodi Vašim potrebam. Nadgradnja programa v terminalu je enostavna. S pritiskom določenih kombinacij tipk se izvede nadgradnja programa preko interneta, lahko pa ga nadgradite celo preko USB ključka.
 • Regis PRESTIGE bo na voljo v več različicah in sicer: samostojni (baza podatkov na samem terminalu), povezani (več terminalov je povezano na en MS-SQL strežnik), AllInOne oz. VseVEnem (na terminalu bo kompleten sistem za registracijo, dodaten računalnik načeloma ne bo potreben) in Hospital (namenjen žigosanju za bolnišnice in podobne ustanove z drugačnim načinom žigosanja in možnostjo vnaprejšnega programiranja delovnega koledarja za vsakega posameznika).
 • Regis PRESTIGE ima v spodnjem delu (delovanje prikazuje premikajoča se puščica) vgrajen čitalec 125 kHz brezkontaktnih kartic, ki deluje do razdalje zavidljivih 20 cm. Registriramo se tako, da čitalnemu mestu približamo kartico oz. pred tem s pritiskom konice prsta na določeno tipko na ekranu sporočimo drugačno namero. Informacija, ki se prikaže na ekranu, tam ostane 5 sekund, oziroma lahko ta čas podaljšujemo, tako da vsake toliko časa ponovno približamo kartico. Trajanje nam prikazuje števec na zaslonu.
 • Regis PRESTIGE lahko v osnovni varianti deluje na dva načina - ima sam svoj strežnik za bazo podatkov ali pa se priklopi na obstoječi MS-SQL strežnik. Slednje pride v poštev predvsem, ko imamo priklopljenih več enot, saj v takem primeru vsi uporabljajo isto bazo podatkov. Seveda se lahko več enot poveže tudi na eno, ki potem služi tudi kot strežnik. Za bazo podatkov ima Regis PRESTIGE na voljo okrog 400 MB spomina, kar je praktično neomejeno, vsaj za velikosti sistemov, ki so potrebni pri nas. Naj omenimo, da pri količini zaposlenih 1.000 ljudi, 10.000 registracij ne zasede niti 1 MB spomina. Seveda se lahko spominski del nadgradi. Sistem in podatki se nahajajo na Compact Flash Industrial Grade kartici, ki omogoča do 5.000.000 zapisov, jo je pa moč brez težav zamenjati. Regis PRESTIGE ima omogočeno tudi avtomatsko shranjevanje podatkov na USB ključ, če se le-ta vklopi v USB režo.
 • Regis PRESTIGE ima vgrajeno WatchDog funkcijo, ki avtomatsko izvede ponovni zagon sistema v roku ene minute v kolikor bi prišlo do kakršnekoli blokade.
 • Regis PRESTIGE se lahko uporabi tudi za zunanjo montažo, tako da je bodisi za steklom (čitalec se tako montira posebej, za pritiske tipk pa se uporabi lahko kar numerična USB tipkovnica ali prav za to prirejena dodatna tipkovnica) ali se ga vgradi v okvir (zunanja plošča z LCD zaslonom je namreč popolnoma vodo in prašno odporna).
 • Regis PRESTIGE seveda lahko dobite tudi v OEM izvedbi. Lahko se odločite celo, da si sami naredite svoj program za registracijo delovnega časa. Na Regis PRESTIGE v enostavni obliki pošljete vse tabelice, ki jih za delovanje potrebuje in že Vam izračunava, obdeluje in vrača podatke, ki jih lahko uporabite v svoji aplikaciji. Seveda je možna dobava tudi samega računalnika brez programa in celo brez vseh ostalih dodatkov (ohišja, čitalca, operacijskega sistema).
 • Regis PRESTIGE omogoča priklop številnih dodatkov. V osnovi so to lahko dodatni zunanji čitalec, dodatna USB tipkovnica, miška, USB ključek za shranjevanje podatkov, modul za krmiljenje vrat ali drugih naprav. Možnosti so praktično neomejene.
 • Regis PRESTIGE je kompatibilen s programom RegWin2008.
 • Regis PRESTIGE - se še vedno niste odločili? Pokličite nas ali pa nam pišite za dodatne informacije.
 • Uporaba Regis PRESTIGE - tukaj si oglejte posnetek.
 • Tehnične specifikacije

   

  Resolucija ekrana

  800 x 600

  Svetilnost  

  350 450cd/m

  Kontrast

  500:1

  Vidni kot

  (H V) 130/110

  Backlight MTBF

  20000 ur

  Touch Screen

  4 wire resistive type

   Dodatki

  1 x Mini PCI (brezžični LAN modul)

   

  1 x Bluetooth modul (USB vmesnik, Bluetooth v2.0)

  CompactFlash®

  Type II, 1GB Industrial Grade vgrajena

  Audio

  AMP 1.5W + AMP 1.5W (vgrajeni zvočniki)

  I/O

  1 x RS-232

   

  1 x RS-232 ali RS-422/485

   

  2 x 10/100 Mbps Ethernet

   

  2 x USB 2.0

   

  1 x Stikalo za vklop

   

  1 x Reset stikalo

   

  1 x AT/ATX stikalo (vgrajeno)

  Napajanje

  12V, 36W DC napajalnik

  Poraba toka

  max. 20W

  Temperature delovanja

  0oC ~ 50oC

  Relativna vlažnost

  5% ~ 80% RH, ne kondenzirajoča

  Vibracije

  5 - 17Hz, 0.1”

   

  17 - 640Hz, 1.5G pospešek, peek to peek.

  Šok

  10G pospešek, peak to peak (11ms)

  Dimenzije (Š x V x G)

  234 x 184 x 42 (brez podnožja), 234 x 190 x 147 (s podnožjem)

  Masa

  1.0 kg

  Zaščita sprednjega dela

  IP 64

  Varnostne zahteve

  UL / CE / CCC 

  EMC

   CE / FCC class B

   

  Tehnične specifikacije

  Matična plošča AFLMB-LX800

  CPU

  AMD® Geode™ LX 800 500Mhz

  Southbridge Chipset

  AMD® Geode™ CS5536

  Display

  CRT integrated in AMD® Geode™ LX800

   

  24 bit TTL integrated in AMD® Geode™ LX800

   

  18 bit LVDS supported by buffer 

  RAM spomin

  Podpira en 1GB DDR 333/400 200-pin SO-DIMM SDRAM modul

  Dodatek

  En mini PCI slot

  BIOS

  Award BIOS

  SSD

  CF Type II

  Audio

  AC'97 Codec Realtek ALC203, AMP 2W

  LAN

  10/100 Base-T dual RTL8100C

  COM

  1 x RS-232

   

  1 x RS-232 ali RS-422/485

  IDE

  En 44-pin IDE za priklop dveh IDE naprav

  Touch Screen Controller

  DMC9000 

  Napajanje

  DC 12V In
  HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2018 by Gregor Omersa