Registracija delovnega časa G-Rega - Terminal Regis PRESTIGE 2
Regis PRESTIGE 2 - če vam je cena sistema pomembnejša od dizajna in ne potrebujete brezžične povezave, potem je to pravi terminal za Vas

V mesecu januarju 2009 je prišel in naše hiše na tržišče spet nov terminal za registracijo delovnega časa z imenom Regis PRESTIGE 2. Ima nekaj funkcij manj od terminala Regis PRESTIGE a zato še privlačnejšo ceno.
Osnova terminala je panelni PC računalnik z zaslonom občutljivim na dotik, vgrajenim čitalcem kartic (lahko tudi dodatnim zunanjim) in 384 MB (nadgradljivo) prostega spomina za bazo podatkov.

Terminal Regis PRESTIGE 2 ni več dobavljiv! Prosimo izberite katerega drugega.

 • Regis PRESTIGE 2 8,4 palce velik grafični osvetljen zaslon občutljiv na dotik, Vam bo ob vsakem času lahko pokazal stanje v Vašem podjetju.
 • Regis PRESTIGE 2 ima naložen program, ki je plod lastnega znanja in razvoja. Seveda se lahko program prilagodi Vašim potrebam. Nadgradnja programa v terminalu je enostavna. S pritiskom določenih kombinacij tipk se izvede nadgradnja programa preko interneta, lahko pa ga nadgradite celo preko USB ključka.
 • Regis PRESTIGE 2 bo na voljo v več različicah in sicer: samostojni (baza podatkov na samem terminalu), povezani (več terminalov je povezano na en MS-SQL strežnik), AllInOne oz. VseVEnem (na terminalu bo kompleten sistem za registracijo, dodaten računalnik načeloma ne bo potreben) in Hospital (namenjen žigosanju za bolnišnice in podobne ustanove z drugačnim načinom žigosanja in možnostjo vnaprejšnega programiranja delovnega koledarja za vsakega posameznika).
 • Regis PRESTIGE 2 ima v spodnjem delu (delovanje prikazuje premikajoča se puščica) vgrajen čitalec 125 kHz brezkontaktnih kartic, ki deluje do razdalje zavidljivih 20 cm. Registriramo se tako, da čitalnemu mestu približamo kartico oz. pred tem s pritiskom konice prsta na določeno tipko na ekranu sporočimo drugačno namero. Informacija, ki se prikaže na ekranu, tam ostane 5 sekund, oziroma lahko ta čas podaljšujemo, tako da vsake toliko časa ponovno približamo kartico. Trajanje nam prikazuje števec na zaslonu.
 • Regis PRESTIGE 2 lahko v osnovni varianti deluje na dva načina - ima sam svoj strežnik za bazo podatkov ali pa se priklopi na obstoječi MS-SQL strežnik. Slednje pride v poštev predvsem, ko imamo priklopljenih več enot, saj v takem primeru vsi uporabljajo isto bazo podatkov. Seveda se lahko več enot poveže tudi na eno, ki potem služi tudi kot strežnik. Za bazo podatkov ima Regis PRESTIGE 2 na voljo okrog 400 MB spomina, kar je praktično neomejeno, vsaj za velikosti sistemov, ki so potrebni pri nas. Naj omenimo, da pri količini zaposlenih 1.000 ljudi, 10.000 registracij ne zasede niti 1 MB spomina. Seveda se lahko spominski del nadgradi. Sistem in podatki se nahajajo na Compact Flash Industrial Grade kartici, ki omogoča do 5.000.000 zapisov, jo je pa moč brez težav zamenjati. Regis PRESTIGE 2 ima omogočeno tudi avtomatsko shranjevanje podatkov na USB ključ, če se le-ta vklopi v USB režo.
 • Regis PRESTIGE 2 ima vgrajeno WatchDog funkcijo, ki avtomatsko izvede ponovni zagon sistema v roku ene minute v kolikor bi prišlo do kakršnekoli blokade.
 • Regis PRESTIGE 2 seveda lahko dobite tudi v OEM izvedbi. Lahko se odločite celo, da si sami naredite svoj program za registracijo delovnega časa. Na Regis PRESTIGE 2 v enostavni obliki pošljete vse tabelice, ki jih za delovanje potrebuje in že Vam izračunava, obdeluje in vrača podatke, ki jih lahko uporabite v svoji aplikaciji. Seveda je možna dobava tudi samega računalnika brez programa in celo brez vseh ostalih dodatkov (ohišja, čitalca, operacijskega sistema).
 • Regis PRESTIGE 2 omogoča priklop številnih dodatkov. V osnovi so to lahko dodatni zunanji čitalec, dodatna USB tipkovnica, miška, USB ključek za shranjevanje podatkov, modul za krmiljenje vrat ali drugih naprav. Možnosti so praktično neomejene.
 • Regis PRESTIGE 2 je kompatibilen s programom RegWin2008.
 • Regis PRESTIGE 2 - se še vedno niste odločili? Pokličite nas ali pa nam pišite za dodatne informacije.
 • Tehnične specifikacije

   

  Resolucija ekrana

  800 x 600

  Svetilnost  

  220 nits

  Vidni kot

  ni podatka

  Touch Screen

  5 wire resistive type

   Dodatki

  12V izhod

  CompactFlash®

  Type II, 1GB Industrial Grade vgrajena

  Audio

  2x2W (vgrajeni zvočniki)

  I/O

  3 x RS-232

   

  1 x 10/100 Mbps Ethernet

   

  1 x PS2 tipkovnica

   

  2 x USB 2.0

   

  1 x Stikalo za vklop

  Napajanje

  12V, 80W DC napajalnik

  Poraba toka

  max. 20W

  Temperature delovanja

  5oC ~ 40oC

  Relativna vlažnost

  20% ~ 85% RH, ne kondenzirajoča

  Dimenzije (Š x V x G)

  234 x 185 x 42 (brez podnožja), 234 x 190 x 147 (s podnožjem)

  Masa

  1.2 kg

  Varnostne zahteve

  CE / FCC

  EMC

  CE / FCC

   

  Tehnične specifikacije

  Matična plošča AMD Geode LX-800 + CS5536

  CPU

  AMD® Geode™ LX 800 500Mhz

  Southbridge Chipset

  AMD® Geode™ CS5536

  Display

  CRT integrated in AMD® Geode™ LX800

   

  24 bit TTL integrated in AMD® Geode™ LX800

   

  18 bit LVDS supported by buffer 

  RAM spomin

  Podpira en 1GB DDR 333/400 200-pin SO-DIMM SDRAM modul

  BIOS

  AMI BIOS

  SSD

  CF Type II

  Audio

  AC'97 Codec Realtek ALC203, AMP 2W

  LAN

  10/100 Base-T

  COM

  3 x RS-232

  IDE

  En 44-pin IDE za priklop dveh IDE naprav

  Touch Screen Controller

  Higgstec TSCOM

  Napajanje

  DC 12V In
  HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2018 by Gregor Omersa