RegWin - Registracija delovnega časa enostavneje
RegWin je program za obdelavo podatkov v naših sistemih za registracijo delovnega časa. Program je kljub neštetim možnostim še vedno zelo enostaven za uporabo. Poleg same obdelave podatkov Vam program omogoča tudi raznovrstne izpise (nekatere predpripravljene, ostalo si lahko izdelate sami ali skupaj z nami) in pa predvsem prenos podatkov v programe za obračun OD. Prav tako si lahko izdelate izvozne datoteke v PDF, tekstovni, Excel ali Word obliki.

Z novimi sistemi Regis PRESTIGE je tudi program RegWin ostal brez omejitev. Tako nismo več omejeni z delovnimi koledarji, številom zaposlenih ali pa številom različnih urnikov.

Program RegWin omogoča tudi koledarje za delo na 4 izmene, kar ne omogoča veliko sistemov za registracijo delovnega časa. V program se vnese vzorec dela za posamezno skupino oz. izmeno in program nato sam gradi koledarje na podlagi vnešenega vzorca.

Program RegWin je možno uporabljati tudi kot program za registracijo delovnega časa za bolnice, kjer je sam način žigosanja precej drugačen kot pri klasičnih sistemih. Ure so po zaključenem delovnem dnevu že pravilno razporejeno po posameznih vrstah dela, ter tako že pripravljene za prenos v plače.

Podobno kot sistem za bolnišnice je RegWin prilagojen za žigosanje v vrtcih ali šolah.

Tako pri klasičnih kot pri sistemih za registracijo delovnega časa v bolnicah, omogoča program RegWin razdeljevanje ur na dopoldanske, popoldanske in nočne ure (časi nastavljivi) in to za delovne dneve, nedelje in praznike, po želji tudi sobote.

Program RegWin se lahko uporablja kot enouporabniška verzija ali pa kot mrežna verzija, seveda pa služi kot osnova tudi spletnemu programu WebReg.

RegWin uporablja MS bazo podatkov in sicer MS Access za enouporabniške sisteme in SQL Server za večuporabniške (lahko tudi enouporabniške). V posebnih primerih se RegWin lahko prilagodi tudi delu s kakšno drugo bazo podatkov.

Ob nakupu našega sistema za registracijo delovnega časa Vam program RegWin sami namestimo na želen računalnik ali računalnike in Vas kasneje za program tudi izšolamo in to na sami lokaciji in z Vašimi podatki. Tako Vam ni potrebno skrbeti, da bi se morali na izobraževanje nekam voziti in s tem zapravljati Vaš dragoceni čas, hkrati pa se boste izobraževali na Vaših podatkih in ne na nekih fiktivnih prirejenih dogodkih.

Če se ob nakupu sistema za registracijo delovnega časa v roku enega leta odločite za prenos podatkov v program za OD, Vam izvozno datoteko izdelamo povsem BREZPLAČNO.

Registracija delovne časa še nikoli ni bila enostavnejša in prijaznejša do uporabnika. Vas nismo prepričali? Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas ali pa nam pišite. Kontaktni podatki so tukaj.


Oglejte si nekatere možnosti izpisov (v .pdf dokumentih):
HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa