Registracija delovnega časa G-Rega

Registracija delovnega časa je za vsako podjetje lahko izjemnega pomena. Naši sistemi za registracijo delovnega časa so na tržišču že dolgo časa in so zelo priznani. Za stranke se namreč zelo potrudimo in z veseljem prilagodimo naše programe s konstruktivnimi idejami strank. Naši programi se nenehno dopolnjujejo in prilagajajo slovenski zakonodaji. Tako programska kot strojna oprema so plod lastnega znanja in razvoja. Vsak produkt prilagodimo stranki, tako da bi lahko dejali, da je vsak sistem unikaten.

Naše prednosti napram konkurenci so sledeče: zelo hitro lahko programsko ali strojno opremo prilagodimo željam strank, naše cene so glede na kvaliteto zelo sprejemljive, nikjer ni nobenih skritih postavk, izvozno datoteko za program za obračun osebnih dohodkov vam izdelamo brezplačno.

Za sisteme uporabljamo lastno strojno opremo, program pa je prilagojen za delo z določeno strojno opremo drugih proizvajalcev.

Naši produkti:

Naši dodatki za registratorje:

Naši virtualni registratorji:
NOVO!!!

Produkti drugega slovenskega proizvajalca (kompatibilni z RegWin programom):

Naša programska oprema za registracijo delovnega časa:

Več o naših programskih paketih si lahko preberete na straneh namenjenih posamezni aplikaciji. Na posamezno stran skočite s klikom na ikono programa.

Poleg klasičnih sistemov za registracijo delovnega časa smo v podjetju G Rega, Gregor Omersa s.p. razvili tudi sistem posebej prirejen za delo v bolnišnicah in vrtcih. Program se od klasičnega razlikuje v tem, da se lahko posamezniku določijo v naprej pripravljeni urniki, ki so sestavljeni iz različnih režimov dela (kot so dežurstvo, pripravljenost,...). Tako posameznik ob prihodu na delo samo izbere urnik, ki mu za tisti dan odgovarja in s tem že dejansko pojasni ves čas dela. Tako so podatki nemudoma pripravljeni že za prenos v program za obračun v OD.

Registracija deluje v povezavi s terminali Regis Fly W, Regis Fly ali Regis PRESTIGE.

Registracija poteka tako, da se ob žigosanju prikaže urnik, ki po času najbolj odgovarja. Posameznik lahko s tipkami izbere drug urnik ali pa potrdi urnik, ki je izbran. Omogočeno tudi vnaprejšnje razporejanje urnikov za delo. Tako se, ne glede na čas v dnevu, posamezniku prikaže tisti urnik, ki ga ima izbranega po naprej nastavljenem razporedu. Razpored se lahko uvozi iz drugih programov. Prav tako pri vseh generacijah Regis Fly ali PRESTIGE terminalov ni potrebno urnika potrjevati, ampak se že avtomatsko potrdi, če ga posameznik prej ne prekliče.

Pri sistemu za bolnišnice in vrtce poleg klasičnega programa RegWin prejmete še spletno verzijo WebReg, ki omogoča obdelavo oz. pregled podatkov neomejenemu številu uporabnikov. Prav tako ima lahko vpogled v podatke vsak zaposleni.

To pa ni vse. Program za bolnišnice in vrtce omogoča tudi prijavo oz. izbor malice ob prihodu na delo. Ti podatki se lahko uporabijo za pomoč pri naročanju malic, opcijsko pa lahko služijo tudi programu za prikaz in izdajo malic v delilnici hrane.

Poleg zgoraj naštetega je programu mogoče dodati še samopostrežni terminal, na katerem si zaposleni lahko pregledujejo svoje podatke in s tem sami skrbijo za pravilnost le-teh.

Tukaj si lahko ogledate navodila za uporabo registratorja (Regis PRESTIGE) in primere različnih registracij.

Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte.
HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa