Registracija delovnega časa G-Rega za bolnice

Poleg klasičnih sistemov za registracijo delovnega časa smo v podjetju G Rega, Gregor Omersa s.p. razvili tudi sistem posebej prirejen za delo v bolnišnicah. Program se od klasičnega razlikuje v tem, da se lahko posamezniku določijo v naprej pripravljeni urniki, ki so sestavljeni iz različnih režimov dela (kot so dežurstvo, pripravljenost,...). Tako posameznik ob prihodu na delo samo izbere urnik, ki mu za tisti dan odgovarja in s tem že dejansko pojasni ves čas dela. Tako so podatki nemudoma pripravljeni že za prenos v program za obračun v OD.

Registracija deluje v povezavi s terminali Regis Fly W, Regis Fly ali Regis PRESTIGE.

Registracija poteka tako, da se ob žigosanju prikaže urnik, ki po času najbolj odgovarja. Posameznik lahko s tipkami izbere drug urnik ali pa potrdi urnik, ki je izbran. Omogočeno tudi vnaprejšnje razporejanje urnikov za delo. Tako se, ne glede na čas v dnevu, posamezniku prikaže tisti urnik, ki ga ima izbranega po naprej nastavljenem razporedu. Razpored se lahko uvozi iz drugih programov. Prav tako pri vseh generacijah Regis Fly ali PRESTIGE terminalov ni potrebno urnika potrjevati, ampak se že avtomatsko potrdi, če ga posameznik prej ne prekliče.

Pri sistemu za bolnišnice poleg klasičnega programa RegWin prejmete še spletno verzijo WebReg, ki omogoča obdelavo oz. pregled podatkov neomejenemu številu uporabnikov. Prav tako ima lahko vpogled v podatke vsak zaposleni.

To pa ni vse. Program za bolnice omogoča tudi prijavo oz. izbor malice ob prihodu na delo. Ti podatki se lahko uporabijo za pomoč pri naročanju malic, opcijsko pa lahko služijo tudi programu za prikaz in izdajo malic v delilnici hrane.

Poleg zgoraj naštetega je programu mogoče dodati še samopostrežni terminal, na katerem si zaposleni lahko pregledujejo svoje podatke in s tem sami skrbijo za pravilnost le-teh.

Tukaj si lahko ogledate navodila za uporabo registratorja (Regis PRESTIGE) in primere različnih registracij.

Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte.
HomePageV3.NET ©G-Rega, Gregor Omersa s.p. 2024 by Gregor Omersa